Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuvateksti

Mikä on Himalajan vuorisuola?

Noin 200-250 miljoonaa vuotta sitten kaksi mannerta moderni Intia ja Euraasian yläosa osuivat toisiinsa, minkä tuloksena on ajan myötä muodostunut maailman korkein vuoristo- Himalaja. Maankuoren liikkeiden seurauksena suolajäämät, jotka olivat kerran merta, ovat koko ajan tulleet lähemmäksi pintaan, samanaikaisesti sekoittuen magman kanssa ja sen seurauksena rikastuen erilaisilla hivenaineilla.

Sen takia Himalajan vuorisuolalla on vaaleapunainen väri ja on maailman terveellisin suolaa tyyppi.

Suolakaivos Pakistanissa on suurin Himalajan suolaesiintymä. Tämän mineraalin kaivaminen on tehty käsiin, ilman koneita ja räjähteitä. Tästä johtuen Himalajan suola on aidosti ympäristöystävällinen ja turvallinen tuote rakentamiseen ja ruuanlaittoon.


Himalajan vuorisuolaa voi käyttää monella eri tavalla, koska suolatiilet sopivat sekä rakennustarpeisiin, että ruuanlaittoon ja tarjoiluun.

Suolatiilistä voi rakentaa kokonaisen seinän tai seinäelementin saunaan, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja olohuoneeseen. Tiilistä on myös mahdollista rakentaa kokonainen suolahuone tai suolaluola.

Koristamalla suolalla minkä tahansa huoneen voi parantaa sen asukkaan elämää. Oleminen sellaisessa huoneessa antaa mahdollisuuden hengittää meri-ilma suoraan kotoa.

Suolatiiliä voi myös käyttää myös ruuanlaitossa. Suolatiilen voi laittaa grillille tai uuniin ja paistaa lihaa, vihanneksia tai äyriäisiä sen päällä. Kun valmistat ruuan tällä tavalla, ei ruoka vaadi lisää mausteita. Himalajan vuorisuola ei kerrytä vettä elimistöön ja se on tärkeä mikroravinteiden lähde. Tarjoamalla ruuan tiilien päältä jopa tavallisen ateria muutu eksoottiseksi ja tyylikkääksi.

TERVEYSVAIKUTUKSET

FIN:

· Edistää solujen ja koko kehon uudistumista

· Rentouttaa lihaskudosta.

· Tasapainottaa psykologista tilaa.

· Auttaa ihotautien kanssa